| Provian (Travian) Web Tabanlı Oyun Scripti (gösterim sayısı: 17.019) | |
| Yazan | Konu içeriği |
|
[Yavuz Günay]
Forum Yöneticisi
|
Konu Yazan: HitMale
Konu Tarihi: 11.10.2013- 01:32
Öncelikle Herkeze Selam Arkadaşlar. Scripti bi sitede gördüm paylaşayım dedim.
Scriptin Tabanı ZZJHONS'un Yaptıgı Travian Scriptidir. xL0nenzy ' de Provian'ın Geliştiricisidir. Bu Açıklık Getireyim İstedim. Herneyse Scripte Geçelim. SCRİPT ÖZELLİKLERİ -/ Birlik Açığı Kapalıdır.!! Serveriniz Hacklenme Olasılığı yoktur.!! -/ Kahramanlı / Bugsuz -/ Kahramana İtem Alınıyor. / %95 Türkçe -/ Dünyada bir ilk T3 e T4 versiyon sur ! -/ T4 versiyon butonlar / T4 versiyon binalar -/ Hammadde Göstergesi T4 versiyon ve Aynı T4 deki gibi miktara göre doluyor / Asker sınırı 4 MİLYAR 295 MİLYON ! -/ Mükemmel İstatistik / Vahalara saldırı açık -/ Son derece gelişmiş grafikler / Son derece gelişmiş güvenlik ! -/En iyi hacker bile hackleyemez / Ping Atıp kapatanlara bişey Yapamıyoruz. -/ Görülmemiş bir font Yazı tipi / Comic Sans MS -/ Tamamen Değişik Giriş Ve Kayıt Popupu / Gold Üyelik sistemi -/ Plustan herşeyi alabilme BUG KESİNLİKLE YOK ! / Asker Alma ekli -/ Sistem ve Genel mesajlar sorunsuz / Harika Duyuru Şeridi -/ Profil Resmi Eklebilme / İstatistiklerden Toplam Asker Sayısına bakma! -/ Mesaj arşivleyebilme / Vahaya baskası saldırsa bile rapora bakma -/ Büyük Harita ! / Sorunsuz Vahalar. Alınır Destek Atılır. Yağmalanır. -/Değişik kahraman itemleri hepside süper. -/ En Bombası natarlar traviandaki gibi Saldırıyor wow kuran köye. (NATARLAR KESİN OLUŞTURULMALI SONRA WOW KURULMALIDIR.) İndirme Linki [ Bu içeriği görmek için üye ol veya giriş yap ] Rar Şifresi:web-turkiye.biz Scripti Geliştirebilirsiniz Değiştirebilirsiniz Script Xl0nenzy tarafından internete sürülmüştür.Ücretsiz Hostinglerde Sorunsuz çalışmaktadır. Sorunlarınızı Burada Sorabilirsiniz. Kaynak : http://forum.ribiru.com/realytic-projects/29934-provian-scripti-bug-gorulmedi-ucretsiz-hostlara-uygun.html |
|
Bu ileti en son HitMale tarafından 27.06.2014- 00:21 tarihinde, toplamda 8 kez değiştirilmiştir. |
|
|
teşekkür
|
|
| Yazan | Cevap içeriği |
|
[{CEVAP_YAZAN_ADI}]
Kayıtlı Kullanıcı
|
Cevap Yazan: krbtm123
Cevap Tarihi: 24.11.2013- 02:56
teşekkür ederim inşallah çalışır
|
|
Cvp:
|
|
|
[{CEVAP_YAZAN_ADI}]
Kayıtlı Kullanıcı
|
Cevap Yazan: mustaf37
Cevap Tarihi: 30.11.2013- 07:03
teşekkür ederim
|
|
Cvp:
|
|
|
[{CEVAP_YAZAN_ADI}]
Kayıtlı Kullanıcı
|
Cevap Yazan: ahmet5800
Cevap Tarihi: 30.11.2013- 14:12
thank
|
|
Cvp:
|
|
|
[{CEVAP_YAZAN_ADI}]
Kayıtlı Kullanıcı
|
Cevap Yazan: joungsam
Cevap Tarihi: 04.12.2013- 12:21
Alıntı Çizelgesi: HitMale yazmış Öncelikle Herkeze Selam Arkadaşlar. Scripti bi sitede gördüm paylaşayım dedim. Scriptin Tabanı ZZJHONS'un Yaptıgı Travian Scriptidir. xL0nenzy ' de Provian'ın Geliştiricisidir. Bu Açıklık Getireyim İstedim. Herneyse Scripte Geçelim. SCRİPT ÖZELLİKLERİ -/ Birlik Açığı Kapalıdır.!! Serveriniz Hacklenme Olasılığı yoktur.!! -/ Kahramanlı / Bugsuz -/ Kahramana İtem Alınıyor. / %95 Türkçe -/ Dünyada bir ilk T3 e T4 versiyon sur ! -/ T4 versiyon butonlar / T4 versiyon binalar -/ Hammadde Göstergesi T4 versiyon ve Aynı T4 deki gibi miktara göre doluyor / Asker sınırı 4 MİLYAR 295 MİLYON ! -/ Mükemmel İstatistik / Vahalara saldırı açık -/ Son derece gelişmiş grafikler / Son derece gelişmiş güvenlik ! -/En iyi hacker bile hackleyemez / Ping Atıp kapatanlara bişey Yapamıyoruz. -/ Görülmemiş bir font Yazı tipi / Comic Sans MS -/ Tamamen Değişik Giriş Ve Kayıt Popupu / Gold Üyelik sistemi -/ Plustan herşeyi alabilme BUG KESİNLİKLE YOK ! / Asker Alma ekli -/ Sistem ve Genel mesajlar sorunsuz / Harika Duyuru Şeridi -/ Profil Resmi Eklebilme / İstatistiklerden Toplam Asker Sayısına bakma! -/ Mesaj arşivleyebilme / Vahaya baskası saldırsa bile rapora bakma -/ Büyük Harita ! / Sorunsuz Vahalar. Alınır Destek Atılır. Yağmalanır. -/Değişik kahraman itemleri hepside süper. -/ En Bombası natarlar traviandaki gibi Saldırıyor wow kuran köye. (NATARLAR KESİN OLUŞTURULMALI SONRA WOW KURULMALIDIR.) LİNKLER : [ Bu içeriği görmek için konuya cevap yazmalısınız ] NOT : Bütün linkler aynıdır. İstediğinizden İndirebilirsiniz. BÜYÜK NOT : Linkler Bana Ait Değildir. Scripti Geliştirebilirsiniz Değiştirebilirsiniz Script Xl0nenzy tarafından internete sürülmüştür.Ücretsiz Hostinglerde Sorunsuz çalışmaktadır. Sorunlarınızı Burada Sorabilirsiniz. Kaynak : http://forum.ribiru.com/realytic-projects/29934-provian-scripti-bug-gorulmedi-ucretsiz-hostlara-uygun.html ÇOK GÜZEL BİR SCRİPT |
|
Cvp:
|
|
|
[{CEVAP_YAZAN_ADI}]
Kayıtlı Kullanıcı
|
Cevap Yazan: EmreArsLan
Cevap Tarihi: 04.12.2013- 23:01
Denemek Lazım. Şu SıraLar web TabanLı OnLine OyunLara Kafayı Taktım. ÖzeLLikLede KLanLar a Ama Onu Tam AnLamıyLa buLamadım. Burda Script var Ama Oyunda map Yok. Oyuna Giremiyorsun .s
|
|
İnternetin En Yeni Ve En GüzeL Radyosunun DinLemek İçin TıkLayın.
Radyo Yağmur 7/24 CanLı Yayın. İnterneti... |
|
|
Cvp:
|
|
|
[{CEVAP_YAZAN_ADI}]
Kayıtlı Kullanıcı
|
Cevap Yazan: EmreArsLan
Cevap Tarihi: 04.12.2013- 23:04
LinkLer Kırık ELinde OLan PayLaşabiLir mi Acaba ?
|
|
İnternetin En Yeni Ve En GüzeL Radyosunun DinLemek İçin TıkLayın.
Radyo Yağmur 7/24 CanLı Yayın. İnterneti... |
|
|
Cvp:
|
|
|
[{CEVAP_YAZAN_ADI}]
Forum Yöneticisi
|
Cevap Yazan: HitMale
Cevap Tarihi: 04.12.2013- 23:31
Ona yardım edelirim isterseniz linkide kendim yükleyecem
|
|
Cvp:
|
|
|
[{CEVAP_YAZAN_ADI}]
Forum Yöneticisi
|
Cevap Yazan: HitMale
Cevap Tarihi: 04.12.2013- 23:53
Linkler Yenlilenmiştir. Hertürlü link kırılmada bize bildirebilirsiniz en kısa sürede linkleri yenlileriz.
|
| Bu konuyu 1 kişi görüntülüyor: 1 Misafir, 0 Üye | |
| Bu konuyu görüntüleyen üye yok. |
Web Turkiye - Türkiyenin Paylaşim Portali