Menü Üye Giriş

Şifre Sıfırla · Kayıt Ol

 Web Turkiye - Türkiyenin Paylaşim Portali  »
 DK Online
13.10.2013- 22:26

Resim Ekleme


Kapalı Beta Tarihi Açıklandı 21 EKİM 2013 tarihinde kapalı beta başlayacak . Beta aşamasına katılarak oyunu test etmek istiyorsanız
DK Online Türkiye
tıklayarak betaya kayıt olabilirsiniz.

Herkese merhabalar oyun severler! Bu seferki konuğumuz RPG Factory - Sginternet firmasının geliştirdiği ve Türkiye'ye Rise Games ile yayınlanacak yepyeni bir MMO: Dragon Knights Online..Kısaca DK Online diyebiliriz oyuna.İsmini nerden alıyor diye soracak olursanız bildiğiniz ejderhalara biniyoruz oyunda.

Klasik RPG’lerden farklı olarak ırklar birbirine düşman değil fakat gerektiğinde seçim yapıp birbirlerine dost veya düşman olabiliyorlar. Yani bir Human Ay tarafını diğeri ise Güneş tarafını seçip oyun içinde savaşabiliyor.



Resim Ekleme


DK Online şu an için bünyesinde 4 farklı oynanabilir ırk ve sınıf bulunduruyor. (Yakında 1 tane yeni Irk ve Okçu Sınıfı Gelicek) Rise Games bu alanda biraz kısıtlama yaparak her ırka oynanabilir 2 adet sınıf vermiş. Oyunda bulunan İnsanlar, Lycan, Felynx ve Elfler şeklinde 4 ırk var. Bu ırkların her biri sadece uzman olduğu 2 sınıfı seçebiliyor. Örneğin; İnsan ırkı Savaşçı veya Paladin olabiliyorken, Felynx ırkı Savaşçı ya da Gölge Büyücüsü sınıflarını seçebiliyor. Yeri gelmişken söyleyelim şu an için Savaşçı, Paladin, Gölge Büyücüsü ve Elemental Büyücü olmak üzere oyunda 4 farklı sınıf bulunmaktadır.

Resim Ekleme

Savaşçı

Eski zamanlardan beri savaşta temel roller vardır,savaşçıların pozisyonu ön safhalarda durup dövüşmek ve savaşı bitirmektir.Yüksek savunmaları ve güçlü dövüş güçleri onları takımların vazgeçilmezleri yapar.Bu öncüler en güçlü düşmanları bile çelik ve sihirle birleştirdikleri yeteneklerle yok edebilirler.

Savaşçılar tüm mücadelelerin merkezindedir.Müttefiklerini korur ve ön safhalarda dövüşür.Kaba güçleri ile düşmanlarının önlerini keserek onları etkisiz hale getirir.Onlar büyü kullanamazlar ama onların güçlü cesaretleri zaten işlerini iyi yapmalarına yetiyor.

'Beni ön safhalarda bulabilirsiniz ama çoktan işleri çoktan bitmiş olacak.'





Resim Ekleme

ELEMENTAL BÜYÜCÜ

Elemental aranan kadim ejderha sihrini yönetmeyi öğrenmiş ve büyü gücü ile düşmanlarına zarar vermeyi geliştirmişlerdir.Ne kadar yakın dövüşte zayıf olsalar da uzun mesafeden rakiplerini yerle bir edebilirler.

Büyünün kaynağının ejderhalardan geldiği söyleniyordu.Yalnızca onların ellerinde böyle büyüler olabilirdi ama Elemental Büyücüler de bu gücü öğrenmiş ve öğrenmeye de devam ediyordu.Onların sihirli saldırıları düşmanlarına ölüm darbeleri gibi iniyor,Elemental Büyücüler savaşa bilinmeyen dünyalardan varlıklar çağırabiliyorlardı.

' Kendime elementleri giydirdim güçlerini kontrol altına aldım,peki ya sen ? Gücümün karşısında durabilecek misin? '

Resim Ekleme

GÖLGE BÜYÜCÜ

Gölge büyücüleri ejderha büyüsünün yolundan gitmek yerine kendi büyülerine yöneldiler.Onların büyü sanatları Karanlık Dünya'dan gelmekteydi ve bir çok lanetli ve karanlık güçler içeriyordu.Gölge büyücüleri düşmanlarına acı çektirmekte ve onları zayıflatmada ve müttefiklerini güçlendirmede ustalaşmışlardır.

Büyülü saldırılarının temeli ilkel büyüden gelmektedir.Onlar yeteneklerini gerekeni güçlendirmek ve gerekeni zayıflatmak için geliştirmiştir.Gölge büyücüleri doğrudan zarar vermek yerine zamana bağlı acı çektirirken düşmanları ölmeyi dilerler.

' Söyle bakalım tatlım karanlıktan korkar mısın (dostum?) ? '
Resim Ekleme
PALADIN

Paladinler kutsal savaşçılardır.Onlar müttefiklerini güç ve inançla taşıyan ışığın savaşçılarıdır.Paladinler müttefiklerini ve kendilerini güçlendirmek için Tanrıça Dione ile güçlü bir inanç ile birleşmişlerdir.Paladinler savaşa tanrıların onların içlerindeki güçleriyle giderler.

Tanrıça Dione'dan gelen salih metanetle ilerleyen Paladinler öncü olarak saldırabilir ya da arkada durup müttefiklerini destekleyebilirler iki cephede de eşit derecede adaletin ışığını dağıtırlar.

'Savaşta diz çökeceksem sadece inançlarım için diz çökerim.'

Resim Ekleme

Resim Ekleme

Irk ve sınıf seçiminin ardından bizleri hoş bir karakter yaratma ekranı karşılıyor. Karakterinizin saç rengi, saç stili, yüz şekli gibi detaylar tamamen sizin zevkinize bırakılmış. Çok detaylı olmasa da karakter yaratma ekranı bana yeterli geldi. Sonuçta ücretsiz bir oyun olan DK Online’dan bir Guild Wars 2 gibi bir karakter ekranı beklemek saçma olurdu.

Bu PVP'nin Tadına Doyulmaz!

Amerika Server Kapalı beta'da oynadım... İlk izlenim oldukça iyi..Özellikle F2P (Beleş) oyuna nazaran çok çok iyi grafik ve arayüze sahip olan DK çoğu oyuncuyu şaşırtacaktır. PVP yönünden oldukça zengin olan DK Online'da kale savaşları, guild vs guild ve PK modları bulunuyor. Ayrıca ırklar düşman olarak ayrılmasa da 20 level'da seçebileceğiniz Güneş ve Ay ittifaklarının çatışması ile bir kan davasına da ortak olabiliyorsunuz.

PVP dengesi olarak ise hiç bir sınıf diğer sınıfa baskın değil yani olayı güzel dengelemişler. Her sınıfın diğer sınıfı zayıf noktasından vurabileceği özel yeteneği bulunuyor. Bu da eğlenceyi üst düzeye çıkarmış durumda.

Not: ( Knight Geçmişiniz varsa PvP Olarak Kesin Denemelisiniz Cz- Kale Savaşları vb)

HitMale  |  Cvp:
Cevap: 1
13.10.2013- 22:36

Paylaşım için teşekkur ederim

Rae12  |  Cvp:
Cevap: 2
24.10.2013- 17:40

Kapalı betasında bulundum arkadaşım konuyu actıgın için çok teşekkürler facebook sayfasını begendım takipteyim

rebelanqel  |  Cvp:
Cevap: 3
25.10.2013- 18:26

oyunu hem taylandda hemde kapalı betada denedim açık betada yine devam edicem.Kale savaşları özellikle beni bu oyuna bağlıyor.Açık betada baya eğlenceli geçicek gibi.

Tam Sürüme Geç »
 phpKF Mobil Android Uygulaması Kullanın [X]