Menü Üye Giriş

Şifre Sıfırla · Kayıt Ol

 Web Turkiye - Türkiyenin Paylaşim Portali  »
 Futbol

Ünal Aysal, Didier Drogba'nın gelecek planları arasında da yer aldığını belirtirken, Arda transferi hakkında da önemli açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, kulübün gelecek planları, Arda Turan transferi ve Avrupa hedefleri hakkında çarpıcı açıklaamlarda bulundu.

Milliyet'e yaptığı açıklamalarda Şampiyonlar Ligi'nde yavaş ve sağlam adımlar attıklarını anlatan Aysal, "Hani eski bir ev alırsınız ve sürekli bir yerlerini yenilersiniz. Belki de en sonunda o evi yıkmak zorunda kalırsınız. Ne var ki Galatasaray bir ev değil, şato. Biz de adımlarımızı buna göre atıyoruz. Şampiyonlar Ligi hedefleri koyarken gerçekçi olmak lazım. Geride bıraktığımız sezon elde ettiğimiz başarı tahminlerimizden önce gerçekleşti. Kupayı soruyorsanız bunun için en az üç senemiz var." dedi.

Arda konusu

Arda Turan transferine de değinen Aysal, "Bu konuda herkesin bir beklenti içersinde olması çok doğal. Ancak bu sezon Arda'yı bırakmayacaklarını bize bizzat başkanları Angel Gil söyledi. Bu saatten sonra Arda transferi olursa sürpriz olur. Olmazsa değil." diye konuştu.

"Drogba gelecekte..."

Aysal, takımın deneyimli yıldızı Didier Drogba'dan gelecek yıllarda da faydalanmak istediklerini belirtirken, şu ifadeleri kullandı: "Drogba gönül adamıdır. Londra'ya gelince ilginin üzerinde olması kadar doğal bir şey olamaz. O bir Chelsea efsanesi. Tüm dünya için mükemmel bir örnek. Galatasaray'ı kolay kolay bırakıp gitmez. Ondan çok memnunuz. Sportif direktör olarak mı, yoksa yönetici olarak mı faydalanırız bilemiyorum ama önümüzdeki yıllarda da bizimle beraber olmasını istiyorum. Belki de teknik kadro içinde yer alacak ve bir gün hocamız olacak."

Tam Sürüme Geç »
 phpKF Mobil Android Uygulaması Kullanın [X]